Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2022 15:53 - ГМО комарите на Гейтс като „летящи спринцовки“ за ваксиниране на всички! Тест в Сиатъл с човешки морски свинчета след италианско проучване
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1691 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 04.10.2022 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.. image

ГМО комарите на Гейтс като „летящи спринцовки“ за ваксиниране на всички! Тест в Сиатъл с човешки морски свинчета след италианско проучване

Д-р Шон Мърфи, учен от Университета на Вашингтон, е водещият автор на статия в Science Translational Medicine, публикувана на 24 август, описваща подробно изпитанията на ваксината

от  Фабио Джузепе Карло Карисио - 2 октомври 2022 г
         

от F abio Giuseppe Carlo Carisio

ВЕРСИЯ НА ИТАЛИАНСКИ

„Ние използваме комарите като 1000 малки летящи спринцовки“, обяснява лекарят и учен от Университета на Вашингтон, Сиатъл  д-р Шон Мърфи, водещ автор на статия в Science Translational Medicine  , публикувана на 24 август, описваща подробно изпитанията на ваксината ( всички връзки към оригиналните източници, цитирани в долната част на страницата ).

Насекомите доставят живи паразити Plasmodium, причиняващи малария, които са генетично модифицирани, за да не разболяват хората. Тялото все още произвежда антитела срещу отслабения паразит, така че е готово да се бори с истинското нещо.

Авторът си постави за цел да заяви: „За да бъде ясно, Мърфи не планира да използва комари, за да ваксинира милиони хора.“ Вярвате ли му? И дори ако самият д-р Мърфи не планира да използва технологията за масово ваксиниране на хора, какво ще спре другите да го направят?

Бил Гейтс, например, вече е  похарчил МИЛИАРДИ долара за разработване на ваксина срещу малария през последното десетилетие , а миналата година финансира биотехнологична фирма, която пусна генетично модифицирани комари във Флорида Кийс.

Освен това финансира важни експерименти в Италия, проведени в Терни (Умбрия) от зоолога Андреа Крисанти, наскоро избран в Сената на Италианската република в редиците на Демократическата партия, която наложи задължителни ваксини срещу Covid на много професионални категории и над 50-те години.

 

Следователно подозрението е не само основателно, но и обезпокоително...

Алармата беше повдигната от уебсайта Health Impact News, който описа много подробно реакциите на „човешки морски свинчета“. Това не е научна фантастика, а истински трансхуманистичен експеримент, проведен от някои от най-важните американски изследователи. Това е изследване, публикувано в Science и следователно не може да се счита за „измама“.

Именно поради тази причина в края на това кратко въведение ще публикуваме Резюмето на изследването и имената на учените, които го провеждат.

Но Gospa News разкри още по-тревожни интриги!

 

Днес техниката за разпространение на ваксини чрез генетично модифицирани комари се тества срещу малария, която е в упадък в азиатските и африканските страни, утре може да се използва срещу Covid-19 (ако приемем, че вече не е използвана за разпространение на вируса като някои източници от разузнаването твърдят) или Monkeypox . Кой може да го изключи?

ГЕЙТС И ФАУЧИ ЗАД ВАКСИНАТА ПРОТИВ МАЛАРИЯ

„Неотдавнашно клинично проучване показа благоприятен профил на безопасност без пробив до инфекция в кръвен стадий, когато PfGAP3KO беше приложен на хора чрез ухапвания от приблизително 200 инфектирани с PfGAP3KO комара“

Това е публикувано в изследване от 2017 г., озаглавено „Генетично атенюирани маларийни паразити като ваксини“, което веднага разкрива кои са спонсорите на новата чудотворна ваксина: обичайните Гейтс и Фаучи!.

 

Всъщност декларацията за интерес гласи:

„AM Vaughan получи субсидии от NIH. SHI Kappe е получил субсидии от N IH, Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Министерството на отбраната и е изобретател, включен в патентите на САЩ, отнасящи се до технологията GAP. Авторите нямат други съответни връзки или финансово участие с каквато и да е организация или образувание с финансов интерес или финансов конфликт с предмета или материалите, обсъждани в ръкописа, освен разкритите».

GAP е биогенетичен акроним, който означава „генетично атенюирани паразити“.

 

В следващо проучване от 2018 г. за същата ваксина, озаглавено „Ваксини срещу малария: Последни постижения и нови хоризонти“ сред спонсорите са обичайните заподозрени:

«SJD е изследовател на Дженър, сътрудник на наградата за научни изследвания на Института Листър, старши сътрудник на Wellcome Trust (номер на грант 106917/Z/15/Z). CMN е постдокторант на Sir Henry Wellcome Trust (209200/Z/17/Z). MKH е старши изследовател на Wellcome Trust (101020/Z/13/Z). CRK е директор на научноизследователската и развойна дейност в инициативата за ваксина срещу малария на PATH. Тази работа беше подкрепена отчасти от вътрешната програма на Националния институт по здравеопазване, Националния институт по алергия и инфекциозни болести».

Трябва да се помни, че Wellcome Trust е една от неправителствените организации, създадени от Гейтс, която беше обвинена в лобиране пред правителствата и служители на САЩ и ЕС за спешни анти-Covid политики, които доведоха до масови покупки на опасните генни серуми на Pfizer и Moderna.

 

Водещият изследовател на проучването от 2018 г. е Саймън Дж. Дрейпър (SJD), работещ за The Jenner Institute, University of Oxford, Old Road Campus Research Building. Може ли да е съвпадение, че именно институтът разработи ваксината AstraZeneca срещу Covid в Обединеното кралство, която се оказа толкова евтина, колкото и смъртоносна в някои случаи, признати от лекарите?

И трябва ли да вярваме, че те нямат интерес, след като си играят с лабораторните коронавируси, които причиниха пандемията Covid-19 от 2000 г. насам?

РЕАКЦИИТЕ СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО

Ето смущаващите свидетелства на подложените на лечение.

Една сутрин в Сиатъл Каролина Рийд седеше в една стая с девет други доброволци, всеки от които чакаше да участва в клинично изпитване за нова, експериментална ваксина срещу малария.

Дойде редът на Рийд. Тя постави ръка върху картонена кутия, пълна с 200 комара и покрита с мрежа, която ги задържа, но все пак им позволява да хапят. „Буквално китайски контейнер за храна за вкъщи“ е начинът, по който тя го помни. След това учен покри ръката си с черен плат, защото комарите обичат да хапят през нощта.

imageЧовешкото морско свинче Каролина Рийд

Тогава започна лудостта с храненето.

„Цялата ми предмишница се поду и получи мехури“, казва Рийд. „Семейството ми се смееше, питаше като „защо се подлагаш на това?“ И тя не го направи само веднъж. Тя го направи пет пъти.

Каролина Рийд, на която са били платени 4100 долара за участие в проучването, е дала положителна проба за малария и не е успяла да завърши проучването.

 

 

Но според съобщенията това не помрачи ентусиазма й: „Наистина се разплаках, когато ми казаха, че имам малария, защото изградих толкова близки отношения с медицинските сестри“, казва Рийд. Тя искаше да продължи изпитанията, но инфекцията я направи недопустима. Дадоха й лекарство за изчистване на малария и я изпратиха у дома.

Нейният опит беше толкова положителен, че тя продължи да участва в клинични изпитвания за ваксина срещу птичи грип и ваксината Moderna срещу COVID-19 . Тя казва, че ще продължи да участва в клинични изпитвания на ваксини „всъщност до края на живота си“.

 

Трябва да се помни, че базираният на информационна РНК генен серум на Moderna, финансиран от Бил Гейтс, както и от военната агенция на Пентагона DARPA , беше патентован девет месеца преди избухването на пандемията от SARS-Cov-2, който има 19 нуклеотида, идентични с тези на човешки ген, създаден в лабораторията от Big Pharma от Кеймбридж (Масачузетс), също подкрепен от Антъни Фочи, директор на американския орган за инфекциозни заболявания NIAID (Национален институт по алергия и инфекциозни болести).

По любопитно съвпадение един от изследователите на ваксината, която да се инокулира от комари, е Грегъри А. Дейе, който работи в NIAD...

Fabio Giuseppe Carlo Carisio
© АВТОРСКО ПРАВО GOSPA NEWS
забрана за възпроизвеждане без разрешение 
следвайте Gospa News в Telegram

ОСНОВНИ ИЗТОЧНИЦИ

GOSPA NEWS – ДОСИЕТО УХАН-ГЕЙТС

GOSPA NEWS – ДОСИЕ ЗА ОРЪЖЕЙНОТО ЛОБИ

НАУКА – Генно модифицирана паразитна ваксина срещу Plasmodium falciparum осигурява защита от контролирана маларийна инфекция при хора

НОВИНИ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ВЪРХУ ЗДРАВЕТО 

NIH – Ваксини срещу малария: Последни постижения и нови хоризонти

TAYLOR & FRANCIS ONLINE – Генетично атенюирани маларийни паразити като ваксини

ИЗСЛЕДВАНЕТО, ПУБЛИКУВАНО ОТ SCIENCE TRANLATION MEDICINE

Всички връзки към статии от Gospa News са добавени след това

Напредък на ваксината срещу малария

В момента се разработват генетично атенюирани маларийни паразитни ваксини като кандидати за защита срещу   инфекция с Plasmodium falciparum . Мърфи  и др. използваха генетично атенюирана  спорозоитна ваксина срещу P. falciparum  , която преди това бяха разработили, която има делеции в паразитни гени  P52 ,  P36  и  SAP1  (PfGAP3KO), за да оценят защитата срещу контролирана човешка маларийна инфекция (CHMI).

 

Ваксината се прилага три или пет пъти чрез ~200 ухапвания от комари, инфектирани с PfGAP3KO, на имунизация и не причинява пробивни инфекции. Провокирането с CHMI беше проведено 1 месец след крайната имунизация чрез  заразени с P. falciparum ухапвания от комари. Половината от индивидите във всяка ваксинирана група не са развили откриваема  инфекция с P. falciparum  и подгрупа от тези индивиди е била подложена на втори CHMI 6 месеца по-късно и е останала частично защитена. Тези резултати подкрепят по-нататъшното развитие на генетично атенюирани спорозоити като потенциални ваксини срещу малария.

Резюме

Генетично модифицираните живи  спорозоити на Plasmodium falciparum  представляват потенциална платформа за създаване на постоянно атенюирани, генетично дефинирани, цели паразитни ваксини срещу малария чрез целенасочени делеции на гени. Такива генетично атенюирани паразити (GAP) не изискват атенюация чрез облъчване или съпътстващо лечение с лекарства. Преди това разработихме  P. falciparum  (Pf) GAP с делеции в  P52 ,  P36 и  SAP1  гени (PfGAP3KO) и демонстрирахме неговата безопасност и имуногенност при хора. Тук допълнително оценихме безопасността, поносимостта и имуногенността на ваксината PfGAP3KO и тествахме нейната ефикасност срещу контролирана маларийна инфекция при хора (CHMI) при лица, които не са били лекувани с малария.

 

Ваксината беше доставена чрез три ( n  = 6) или пет ( n  = 8) имунизации с ~ 200 ухапвания от комари, заразени с PfGAP3KO, на имунизация. PfGAP3KO е безопасен и се понася добре, без пробив на  P. falciparum  кръвни инфекции. Свързаните с ваксината нежелани реакции са били предимно локализирана уртикария, свързана с многобройните ухапвания от комари, приложени на ваксинация. CHMI чрез ухапвания от комари, носещи напълно инфекциозни Pf NF54 паразити, се извършва 1 месец след последната имунизация. з

половина от участниците в проучването, които са получили три или пет PfGAP3KO имунизации, остават  P. falciparum  отрицателен кръвен стадий, както се вижда от липсата на откриване на  Plasmodium  18 S  rRNA в кръвта в продължение на 28 дни след CHMI. Шестима защитени участници в проучването получиха втори CHMI 6 месеца по-късно, а един остана напълно защитен. По този начин ваксината PfGAP3KO е безопасна и имуногенна и е способна да индуцира защита срещу спорозоитна инфекция. Тези резултати изискват по-нататъшна оценка на ефикасността на ваксината PfGAP3KO при изпитвания за откриване на диапазон на дозата с инжекционна формулировка.

УЧЕНИТЕ АВТОРИ НА ЕКСПЕРИМЕНТА

Шон К. Мърфи  https://orcid.org/0000-0002-2048-0131 

Катедра по лабораторна медицина и патология и Център за възникващи и повторно възникващи инфекциозни заболявания, Университет на Вашингтон, Сиатъл, WA 98109, САЩ. Катедра по микробиология, Университет на Вашингтон, Сиатъл, WA 98109, САЩ.

Роли : Концептуализация, Проучване, Методология, Ресурси, Визуализация, Писане – оригинална чернова и Писане – преглед и редактиране.

Ашли М. Вон  https://orcid.org/0000-0001-5815-756X 

Център за глобални изследвания на инфекциозни болести, Детски изследователски институт в Сиатъл, Сиатъл, WA 98109, САЩ. Катедра по педиатрия, Университет на Вашингтон, Сиатъл, WA 98105, САЩ.

Роли : Концептуализация, Куриране на данни, Проучване, Методология, Администриране на проекта, Ресурси, Надзор, Валидиране, Писане – оригинална чернова и Писане – преглед и редактиране.

Джеймс Г. Кублин  https://orcid.org/0000-0003-1279-3741

Департамент по глобално здравеопазване, Университет на Вашингтон, Сиатъл, WA 98195, САЩ. Отдел за ваксини и инфекциозни заболявания, Център за изследване на рака Фред Хътчинсън, Сиатъл, Вашингтон 98109, САЩ.

Роли: Концептуализация, Методология, Супервизия и Писане – преглед и редактиране.

Матю Фишбаугер

Център за глобални изследвания на инфекциозни болести, Детски изследователски институт в Сиатъл, Сиатъл, WA 98109, САЩ.

Роли: Разследване и ресурси.

Грегъри А. Дей  https://orcid.org/0000-0001-5527-4541

Отдел по микробиология и инфекциозни болести, Национален институт по алергии и инфекциозни болести, Национални институти по здравеопазване, Бетесда, MD, САЩ.

Роли: Концептуализация, Придобиване на финансиране, Методология, Администриране на проекта и Писане – преглед и редактиране.

 Джесика Бътс  https://orcid.org/0000-0002-3598-5861

Emmes Company, Rockville, MD, САЩ.

Роли: Подреждане на данни, Официален анализ, Софтуер, Валидиране и Визуализация.

ИЗТОЧНИКГоспа новини



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Тук няма малария, но брадърите...
04.10.2022 17:04
могат да ни пуснат комари, за да си правят опитите. Нищо чудно. Детищата са опасно нещо.
цитирай
2. morskipesni - Бягайте от места, където се въдят комари!!!
04.10.2022 20:40
Например-Бургас. Няма мира от тях, а какво пренасят? Каквото и да е, изчерпва имунната система.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39755278
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031